Woningaanbod

GYS_9714
Residence32 Vestdijk – 23

Residence32 weet hoe belangrijk het is dat u zich thuis voelt, wanneer u in een ander land aan het werk gaat. Het maakt niet uit of u een zakenreiziger bent die op zoek is naar een comfortabel appartement voor een week, of dat u met uw gezin naar Nederland verhuist en een ruim appartement zoekt om enkele maanden te verblijven. Wij bieden u een serviced apartment in Eindhoven dat past bij uw wensen!

U heeft de keuze uit meer dan 125 appartementen op vier verschillende locaties in Eindhoven. Onze serviced apartments zijn smaakvol ingerichte gemeubileerde privé appartementen. Onze een of twee slaapkamer appartementen variëren in grootte van 50 tot en met 90 m2 en beschikken allen over een volledig ingerichte keuken, een sfeervolle woonkamer en een badkamer.Tijdens uw verblijf profiteert u van services die u ook kunt verwachten in een hotel. U kunt hierbij denken aan services zoals housekeeping service, privé parking, onze 24/7 supportdesk en de Corporate Housing Allthings app. Met deze app kunt u altijd makkelijk contact met ons onderhouden én met uw medebewoners.

Wij heten u graag welkom in een van onze serviced apartments in Eindhoven en zorgen er met het Residence32 team voor dat u van een zeer aangenaam verblijf kunt genieten! Op de plattegrond hieronder ziet u onze verschillende locaties in de stad. Klik op een van de locaties wanneer u meer foto’s en informatie over deze appartementen wilt zien.

Woningaanbod