SERVICE VOOR EXPATS

Expat housing

CHS-over ons_LR
Residence32 Vestdijk – 27

Op zoek naar een comfortabel serviced apartment op een centrale locatie in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We bieden volledig ingerichte woningen en appartementen voor expats en zakelijke reizigers op verschillende plekken in Eindhoven. We willen u in staat stellen om dicht bij uw werk te verblijven en tegelijkertijd van alle voordelen van de stad te genieten.

Vredesplein_balcony_1

SHORT STAY WONINGAANBOD

Een short stay verblijf is bij ons al mogelijk vanaf 6 nachten. Geniet van alle zaken die u thuis gewend bent, aangevuld met services die u normaliter alleen in hotels aantreft. Zo geniet u van een privé parkeerplaats, high speed internet, houskeeping service en de hulp van onze supportdesk. Ons team staat klaar om uw tijdelijk verblijf in Eindhoven zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Bekijk hier onze verschillende locaties in Eindhoven.

Woningaanbod

Vredesplein_entrance_4thfloor

INTERESSE?

U betaalt bij ons geen inschrijfkosten of administratiekosten. Wilt u meer informatie over beschikbaarheid of prijzen, of wilt u een bezichtiging plannen? Vul dan het onderstaande formulier in. We nemen binnen één werkdag contact met u op!