Corporate housing solutions in de krant

Bron: https://www.ed.nl/eindhoven/aangeboden-tijdelijke-huisvesting-in-eindhoven-br-voor-vitale-beroepen~aa06742e/

Aangeboden: tijdelijke huisvesting in Eindhoven voor vitale beroepen

EINDHOVEN - Vijf leegstaande shortstay appartementen biedt verhuurder Residence32 in Eindhoven gratis aan voor enkele weken. Ze zijn beschikbaar voor mensen in ‘vitale’ beroepen die tijdelijk onderdak zoeken, zegt Denny Janssen van het bedrijf. Residence32 verhuurt zo'n 130 appartementen voor korte tijd aan buitenlandse medewerkers van bedrijven in de regio Eindhoven, onder meer aan de Tongelresestraat in de stad. De verhuurder merkt dat die huurders nu wegblijven óf nog snel teruggaan voordat de grenzen gesloten worden.
,,Daarom hebben we wat leegstand. Toen kwam bij ons de vraag op of we niet iets konden doen voor al die mensen die nu hard werken om het corona-virus aan te pakken. Wij zijn dankbaar voor het fantastische werk van de mensen in de zorg en andere hulpverleners die Nederland in deze crisis draaiend houden! Residence32 wil graag een steentje bijdragen aan de strijd tegen het corona-virus door te doen waar wij goed in zijn: het bieden van tijdelijke huisvesting. Want we kunnen de appartementen beter gratis beschikbaar stellen dan leeg laten staan", aldus Janssen.
Residence32 wil graag een steentje bijdragen door te doen waar wij goed in zijn: het bieden van tijdelijke huisves­ting. We kunnen de appartemen­ten beter gratis beschik­baar stellen dan leeg laten staan. Denny Janssen, Residence32
Hij denkt bijvoorbeeld aan verpleegkundigen of brandweerlieden, maar ook werkers in de kinderopvang of het voedseltransport die tijdelijk ‘ingevlogen’ worden in onze regio om de helpende hand te bieden.
Instellingen of medewerkers die denken in aanmerking te komen voor een van de vijf appartementen kunnen zich melden via de site van Residence32 aanmelden tot 22 maart. Als er meer gegadigden zijn, gaat de verhuurder de woningen verloten.