Housing for internationals and expats

ZUID-beheer-gebouwen_1920x607-2
Vredesplein Sep. 6

EXPATRIATES (EXPATS)

Expats zijn over het algemeen hoogopgeleide werknemers die tijdelijk in een ander land werken en vaak met het hele gezin naar het nieuwe land verhuizen. Vanuit de werkgever is er veelal een woonbudget voorhanden om een ideale woonsituatie te creëren. Andere veelgebruikte termen zijn ‘International’ en ‘highly skilled migrant’. Expats huren regelmatig een huis en laten hun huisraad vervolgens met een zeecontainer overschepen. Alternatief is het huren van een volledig gemeubileerd appartement of woning. Corporate Bookingdesk biedt voor deze laatste optie een full service pakket.

Residence32 Vestdijk – 18

INTERNATIONAL LOCAL HIRES

Internationale medewerkers die voor onbepaalde termijn in een ander land gaan wonen en werken. Er ligt geen afspraak vast over terugkeer naar werken in het thuisland. De eerste twee maanden wordt huisvesting vaak door de werkgever vergoed op basis van Short Stay. Daarna gaat de werknemer vaak zelf op zoek naar een meer permanente woonsituatie, al dan niet gemeubileerd of gestoffeerd. Hiervoor bieden we een full service pakket.

shutterstock_1453748534

INTERNATIONAL CAREER ASSIGNEES (ICA)

Internationale werknemers die voor een bepaalde periode door hun werkgever naar het buitenland worden gezonden om een opdracht uit te voeren en relevante werkervaring op te doen. Dit kan voor korte duur of lange duur zijn. Steeds regelmatiger zien we net afgestudeerde ICA’s, die zonder gezin naar Nederland komen voor een opdracht van een jaar. Na aankomst kan ons zusterbedrijf Residence32 hen een verblijf voor korte duur (short stay) bieden, zodat ze vanuit het gemak van een eigen woning op zoek kunnen naar huisvesting voor langere termijn, al dan niet gemeubileerd of gestoffeerd. Hiervoor biedt Corporate Bookingdesk een full service pakket.