Explore the city!

Tours 2
pexels-dziubi-steenbergen-1089845

‘Let’s get you comfortable’ is de slogan van Corporate Housing Solutions. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze gasten zich comfortabel voelen, niet alleen in onze appartementen en woningen, maar ook in hun nieuwe stad.

Via het ‘Explore the City’ menu in onze Comfortable Living App delen we informatie en aantrekkelijke aanbiedingen van vele lokale partners in de stad.  Aantrekkelijke aanbiedingen van lokale ondernemers verleiden onze gasten om de deur uit te gaan en alles te ontdekken wat hun nieuwe stad te bieden heeft. Onderweg hopen we dat er geweldige nieuwe herinneringen en vriendschappen zullen ontstaan.

Benieuwd welke restaurants, sportclubs, dienstverleners en andere lokale partners deelnemen? Check het hieronder!

Happiness 4

Food & Drinks

Ontdek deze lokale culinaire plekjes in de stad en het lekkers dat voor je klaarstaat. Schuif aan, proef en geniet, het leven is zo lekker!

pexels-humphrey-muleba-1647121

Things to do

Geniet van de verschillende activiteiten en culturele evenementen die de stad te bieden heeft, ga erop uit en beleef het allemaal!

pexels-pixabay-159711

Services

Verhuizen naar een ander land brengt allerlei uitdagingen en nieuwe behoeften met zich mee. Behoeften waar deze dienstverleners op inspelen, we hopen dat ze je van pas gaan komen!

pexels-kaboompics-com-6664

Media

Wil je alles weten? Via onze mediapartners ontvang je het laatste lokale nieuws, ontvang je tips over wat te doen en lees hoe je na aankomst al gauw je weg vindt in Nederland.

pexels-ketut-subiyanto-4353619

Social

Het is niet altijd gemakkelijk om bij aankomst in een nieuw land een nieuw sociaal en/of zakelijk netwerk op te bouwen. We hopen dat deze partijen je op weg kunnen helpen!

pexels-mat-brown-1084462

Sports

Ben je gek op sport? Ontdek enkele van de geweldige sportfaciliteiten die de omgeving te bieden heeft!