Buying solution

Buying solution

Let's get you comfortable.
Looking for buying assistance?

Op zoek naar een koopwoning in Eindhoven?

Wij bieden volledige toegang tot de markt en begeleiding tijdens het hele proces

Verhuis je voor een langdurige werkopdracht naar het buitenland? Dan wordt er vaak gekozen voor het huren of het kopen van een huis. In tegenstelling tot huren kan het kopen van een huis vaak goedkoper zijn in maandelijkse kosten. Bovendien vergroot het uw privé vermogen. Beschik je over de mogelijkheden, de middelen en de tijd, dan is het kopen van een huis een goede optie.

Om internationale werknemers wegwijs te maken in deze nog onbekende markt van het kopen van een huis hebben wij de Buying Solution ontwikkeld. Met deze oplossing ontzorgen wij u bij het vinden van een huis in een nieuwe en internationale markt, en bij alle zaken die daarna komen kijken bij het verhuizen. Wij stellen uw eisen en wensen voorop, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van het wonen in uw nieuwe woning!

Onze Buying Solution regelt alle zaken rondom de zoektocht naar uw perfecte woning. Wat onze service onderscheidt van anderen is onze toegang tot de gehele woningmarkt in Eindhoven en omgeving, alsmede onze persoonlijke benadering om uw reis van land van herkomst naar uw nieuwe woning zo comfortabel mogelijk te maken.

Corporate Housing Solutions werkt samen met alle makelaars en bemiddelaars op de lokale woningmarkt. Dit biedt onze klanten een belangrijk voordeel, omdat wij niet gebonden zijn aan het woningaanbod van één makelaar. Wij doorzoeken de gehele beschikbare woningmarkt voor u om een woning te vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften. Vaak kunnen wij een bezichtiging plannen voor woningen die nog niet eens op de markt zijn gekomen. Verder nemen wij de contractonderhandelingen met alleen uw beste belang voor ogen voor onze rekening. Zo zorgen wij ervoor dat u tevreden bent met de voorwaarden en prijzen, en maken wij de nodige vertaalslag om u volledig te informeren over alle aankoopvoorwaarden. Bovendien begeleiden wij u bij het verkrijgen van een hypotheek voor de woning die u wilt kopen.

Wanneer u de woning heeft gevonden die u graag wilt kopen, richten wij ons op de settling-in. Wij kunnen u helpen bij alle zaken die betrekking hebben op financiën en verzekeringen, gezondheidszorg en onderwijs, inschrijvingen bij gemeenten en sociale zaken. Wij blijven u begeleiden en ondersteunen zolang u ons nodig heeft, en helpen u graag op alle mogelijke manieren.

De diensten die wij leveren in onze koopoplossing zijn een weerspiegeling van onze belofte: “Let’s get you comfortable”.

Curious how we can get you comfortable?


    Trusted by