Buying solution

Buying solution

Let's get you comfortable.
Op zoek naar een koopwoning?

Op zoek naar een koopwoning in Eindhoven en omgeving?

Wij bieden persoonlijke begeleiding

Ben je naar Nederland verhuisd en wil je binnenkort een huis gaan kopen? Wij helpen graag!

Wij bieden drie verschillende Buying Solutions om je te begeleiden bij aankopen van een woning in Nederland: de Buying Friend, de Buying Coach en de Buying Genie. Kies de service die het beste past bij jouw wensen.

Onze Buying Friend is geschikt voor mensen die hun droomhuis hebben gevonden en nu een bod willen uitbrengen. Als jouw Buying Friend, zullen wij er alles aan doen om je te helpen jouw droomhuis veilig te stellen. We bieden volledige ondersteuning in het biedingsproces, waar wij je helpen het bod voor te bereiden en alle wettelijke documenten te controleren om een veilige aankoop te garanderen. Je Buying Friend is er voor je wanneer je hem het meest nodig hebt.

Onze Buying Coach is geschikt voor diegenen die hun droomhuis nog niet gevonden hebben. Als jouw Buying Coach, zullen wij je tijdens individuele coaching sessies laten zien hoe je het beste kunt zoeken, bezichtigen en waar je op moet letten tijdens individuele coaching sessies. Waar mogelijk delen we huizen met je die nog niet op de markt zijn gekomen om je een voorsprong te geven. Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden, inspecteren wij de woning inspecteren en onderhandelen namens jou. We controleren ook alle juridische documenten en maken afspraken met hypotheekadviseurs, taxateurs of notarissen. Jouw Buying Coach zorgt dus voor een veilige en zorgeloze aankoop.

Onze Buying Genie is geschikt voor diegenen die high-end service op prijs stellen; je kunt achterover leunen en ons het werk laten doen. Wij zoeken actief in de markt naar je droomhuis, plannen bezichtigingen en gaan er samen heen. Wanneer wij je droomhuis hebben gevonden, zullen we namens jou onderhandelen, we zorgen voor juridische controles van alle documentatie, en boeken afspraken met hypotheekadviseurs, taxateurs of notarissen. Alles zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Jouw Buying Genie helpt je op alle mogelijke manieren en zorgt voor een veilige en zorgeloze overdracht.

Welke aankoopoplossing je ook kiest, wij doen er alles aan om je te helpen het huis van je dromen veilig te stellen en onderweg besparen we kostbare tijd en geld.

Let’s get you comfortable.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?


  What they say about us

  You met our expectations, above and beyond! Most impressive was the little time it took to search the house, get the first visit, and then secure the home. That was very fast. It really helped us to save time and in the end a lot of money.
  - Mr. J. Mailfert
  Corporate Housing Solutions takes care of our expats in a personal and friendly way, like it’s their own employee. We’re grateful for the excellent cooperation!
  - Ms. M. Clijnk, Onboarding Specialist – Heliox

  Trusted by