Buying solution

Buying solution

Let's get you comfortable.
Op zoek naar een koopwoning?

Op zoek naar een koopwoning in Eindhoven en omgeving?

Wij bieden persoonlijke begeleiding

Verhuist u voor een langdurige werkopdracht of een nieuwe baan naar Nederland? Dan kan het gunstig zijn om een huis te kopen. Om u als internationale medewerker te kunnen helpen bij het aankopen van een woning in de uitdagende Nederlandse huizenmarkt, hebben wij de Buying Solution ontwikkeld. We bieden twee varianten van de Buying Solution: de Buying Coach en de Buying Companion. Welke van de twee services het beste bij u past, ligt aan uw specifieke wensen.

De Buying Coach ondersteunt u, terwijl u zelf  woningen zoekt, bezichtigt en/of onderhandelt. Deze dienstverlening past het beste bij u als u zelf aan het stuur wilt staan en wellicht al enige ervaring heeft in het aankopen van een woning. We helpen u met relevante kennis over de Nederlandse huizenmarkt en coachen u gedurende het aankoopproces op de momenten dat u ons nodig heeft. Zo bent u verzekerd van de meest effectieve strategie om te onderhandelen en bieden. Onze Buying Coach geeft u het vertrouwen en de kennis die u nodig heeft om het aankoopproces tot een echt do-it-yourself succes te maken.

De Buying Companion begeleidt u bij iedere stap in het aankoopproces, totdat de woning is aangekocht die past bij uw wensen. Deze service biedt maximaal comfort en past het beste bij u als u niet voldoende tijd of ervaring in de Nederlandse huizenmarkt heeft om zonder hulp een woning aan te kopen. Doordat Corporate Housing Solutions een groot netwerk heeft in de lokale huizenmarkt, profiteert u van uitgebreide keuzemogelijkheden. Regelmatig weten we ook bezichtigingen te regelen van woningen die (nog) niet online gepubliceerd staan. Naast het vinden van woningen, begeleiden we u ook persoonlijk bij bezichtigingen, we onderhandelen voor u en regelen alle verdere stappen tot aan de verhuizing. Afspraken maken met dienstverleners zoals hypotheekadviseurs, taxateurs of notarissen, hoort ook bij onze dienstverlening. Kortom, we zorgen ervoor dat u zorgeloos uw nieuwe woning kunt aankopen.

Welke service u ook kiest, we staan ook na de aankoop nog steeds voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. En mocht u onze hulp nodig hebben bij de overige praktische zaken die komen kijken bij een verhuizing naar een ander land, dan kunt u ook bij ons terecht. Zo kunnen we u helpen met financiën en verzekeringen, gezondheidszorg en onderwijs, inschrijvingen bij gemeenten, en het opbouwen van een nieuw sociaal netwerk. Op onze Settling-in pagina vindt u hierover meer informatie.

Let’s get you comfortable

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?


  What they say about us

  You met our expectations, above and beyond! Most impressive was the little time it took to search the house, get the first visit, and then secure the home. That was very fast. It really helped us to save time and in the end a lot of money.
  - Mr. J. Mailfert
  Corporate Housing Solutions takes care of our expats in a personal and friendly way, like it’s their own employee. We’re grateful for the excellent cooperation!
  - Ms. M. Clijnk, Onboarding Specialist – Heliox

  Trusted by